De gamle ting bliver de nye trends

0
920
Stofledning

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Stofledninger til lys

Trends kommer og går og har man levet længe nok, ved man at det er sådan at det er. Trends er noget bestemt, som hitter lige i den tid man befinder sig i og i et stykke tid frem, men de hænger ikke ved foreviget. Det er der faktisk ikke meget, der gør nu til dages. For i dag går det hele meget stærkt samtidig med, at vi gerne ville kunne kontrollere flere og flere ting. Måske er det, det der er trenden i dag, det skal gå stærkt og kunne kontrolleres. Men nogle gange har vi en trang til at tage fortiden op igen. Nogle ting kommer tilbage og i denne artikel er det lys eller nærmere stofledning med fatning.

Tiderne skifter

Der var en tid for ikke så lang tid siden, hvor ledninger til lys var lavet af gummi eller en slags plast, men i dag er det nogle steder blevet en trend at have stofledninger. I gamle dage brugte man også stofledninger til lyskilder normalt. Men op igennem 00´ forsvandt de mere og mere og blev erstattet med de ledninger vi kender i dag. Men stofledninger er kommet tilbage igen, de giver en form for retro look eller et meget stilrent look i den høje kvalitet. Ledningerne er betrækket med stof og giver derfor et mere eksklusivt look.

Et skridt tilbage i tiden

Man vil opleve at med tiden kommer mange ting tilbage, man går tilbage til en tid man måske savner eller afskyer. Det er bare nogle levn fra fortiden der vinder frem i fremtiden. Det hele går i ring, samtidig med at der udvikles nye ting hele tiden. Men hvorfor lige stofledninger og hvorfor lige nu, som det er med mange andre trends, er der ikke et entydigt svar på dette spørgsmål, men det må være fordi at noget af fortiden er savnet.