Få kollegialt samvær selvom du har enkeltmandsvirksomhed

0
228
kursuslokale

I en hverdag som selvstændig med en enkeltmandsvirksomhed kan det til tider være ensomt, når man ikke har kolleger at snakke med i pauserne, og ikke har nogen at sparre med, om de idéer man får. Det kan samtidig være vanskeligt at afholder kurser på en professionel manér, hvis man arbejder fra sit hjemmekontor, og skal føre kursister, kunder eller samarbejdspartnere gennem gangen, hvor børnenes sko og overtøj flyder, og man risikerer at træde på en legoklods. Derfor kan det være en god idé, at benytte sig af, at man kan leje sig ind i kursuslokaler

 

Fordelene ved at leje kursuslokaler

Når man som lille virksomhed uden de store muligheder for at have fede faciliteter, skal lave kurser eller oplæg, er det ideelt at leje sig ind i kursuslokaler, hvor der både er lækkert indrettet, og hvor alle de professionelle redskaber er i orden. Først og fremmest giver det et bedre indtryk hos kunden, og man har mulighed for at skabe rammerne for en god relation. 

 

Derudover kan det være rigtig godt, at man adskiller sit arbejdsliv fra sit privatliv. Når man arbejder hjemmefra, har man ikke følelsen af at komme hjem fra arbejde, og derfor har mange tendens til at arbejde videre og skabe lidt for bløde linjer mellem arbejde og fritid. Det kan i sidste ende medføre stress. 

 

Sidst kan det også blive en indadvendt affære altid at arbejde alene, og ved at leje sig ind i kursuslokaler et sted, hvor der er flere faciliteter, giver det mulighed for, at man kommer ud blandt mennesker, og måske endda får mulighed for at sparre med andre, som står i den samme arbejdsmæssige situation. 

 

Fordelene ved at benytte sig af leje af kursuslokaler, som endda kan fås til en god pris, er derfor svære at overse.