Det kan du bruge et gåbånd til

0
18

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Et stigende antal danskere er begyndt at få øjnene op for, hvor fantastisk et ordentlig gåbånd er. I denne artikel vil vi snakke lidt mere om hvad du kan benytte et rigtig godt gåbånd til. Det kan være nyttigt både til dig og til hunden!

Brug gåbåndet når du arbejder

Alt for mange af os sidder ned i flere timer af gangen og det er så absolut ikke sundt for kroppen. Det kan gå ind og give os langvarige skader på ryg og i skuldre, når vi konstant sidder ned og skriver løs på en computer. Det kan derfor være en god idé at anskaffe et gåbånd så man kan komme op og gå lidt imens.

Du behøver ikke at sætte gåbåndet på en høj hastighed for at det har en indvirkning. Det er jo ikke meningen at du skal svede løs og rende rundt i fitnesstøj på kontoret. En meget lav hastighed kan være mere end rigeligt. Det er nok til lige at holde kroppen i gang og holde kredsløbet i cirkulation.

Hunden kan også bruge det

Du kan skam også bruge det på din hund! En hund har ofte meget mere energi end deres ejere har det. Og det kan både være trættende at rende på de evige gåture samtidig med at det er svært altid at finde tid.

Det tager lidt tid før Fido lærer at benytte gåbåndet og du bliver nødt til at træne ham lidt i det først. Men når hunden har lært at benytte det, så kan det være en rigtig god måde hvorpå den kan få lidt motion, uden at du selv behøver at røre dig ud af flækken!

Dette gåbånd skal naturligvis ikke erstatte gåturene. Men den kan være et meget godt supplement, hvis vejret er rædselsfuldt og du ikke har energi til at komme ud af døren.