Apple på vej ud?

0
1451

Der er ikke den fjerneste tvivl om, at Apple stadig er den ubestridte konge, når det kommer til smartphones og tablets, og det er uden sammenlingning det mærke flest af os render rundt med i lommerne og taskerne. Tiden hvor det var noget der var forbeholdt for tech firstmovers er med andre ord for længst forbi.

Hver gang Apple kommer med en ny iPhone eller iPad er der millioner, der står i kø verden over og er klar over at købe, så de kan være blandt de første der får fingre i det, hvilket der kan være en vis prestige i, i hvert fald i visse kredse.

Er storhedstiden forbi?

Der står millioner i kø, Apple’s pengetank nærmer astronomiske 250 milliarder dollars, svarende til godt 1.700 milliarder, hvilket er så højt et tal, at det kan være meget svært at forholde sig til. Der er mange andre ord mange gode grunde til at Tim Cook & co kan smile bredt – og alligevel er der også grund til bekymring.

Der er nemlig en klar tendens til at vi er lidt mindre vilde med Apple produkter, end vi tidligere har været, hvilket klart kan ses i salget hos den amerikanske tech gigant. For første gang  i 13 år, kunne Apple eksempelvis se et fald på 16% i salget af iPhones.

Vi forventer mere

Der er en klar tendens til at vi gerne vil blæses bagover af ny teknologi, og dette har Apple haft lidt svært ved at præsentere i løbet af de sidste år. Så selvom deres modeller hele tiden bliver bedre, så er de ikke banebrydende som de var på et tidspunkt – og det kan altså ses i salget.

Der er ikke skyggen af tvivl om, at Apple er meget opmærksom på dette, så derfor er forventningerne til den kommende iPhone også enorme, ikke mindst fordi det markere 10 års jubilæet for iPhone.

Hvis du vil holde dig opdateret kan du finde priser, rabatter og tilbud på iPhones her