Slip af med kolesterolpletter omkring øjenlågene

0
1357

Føler du dig generet af kolesterolaflejringer omkring øjnene? Pletterne er sjældent til fysisk gene, men mange føler, det hæmmer dem visuelt og udseendemæssigt, når man har hudforandringer, der bliver tydeligere. Det er meget naturligt, at der sker ændringer med huden med årene, men bryder man sig ikke om det, er der forskellige løsninger og behandlingsmetoder, man kan overveje.

Kolesterolpletterne, der også kaldes xanthelasma, er pletter i gullige eller hvide farver, der præger øjenlågene. Hvis man gerne vil af med pletterne, der består af ophobede kolesterollagre, kan laser anvendes. Det er en yderst skånsom metode og medvirker til, at du kan slippe af med kolesterolpletterne, uden du skal overveje, om det er værd at skære væk. Her er ingen ar efter en skalpel, og behandlingen er helt smertefri.

Professionel behandler

Når man skal have behandlet noget, er det altid vigtigt, at det er fagpersoner, der står for det. Det gør sig også gældende her, og det er da også en læge, der vil stå for indgrebet, hvis du vælger at få laserbehandlet dine øjenlåg. Det kan godt lyde voldsomt, men i virkeligheden er det et meget stille indgreb, som mange mennesker får lavet hvert eneste år. Behandleren har altså stor erfaring og er specialist på området, så du er i trygge hænder og behøver ikke bekymre dig om det.

Hvis du synes, det kan være rart at få et lidt bedre overblik over, hvordan selve behandlingen foregår, kan du på hjemmesiden finde en video, der viser en laserbehandling fuldstændig. Så kan du få en idé om, hvad du eventuelt selv skal i gang med, og du kan få en forståelse for, at det er en meget skånsom behandling, selvom ordet laser for nogle kan virke lidt skræmmende.

Ring og hør nærmere

Er du lidt i tvivl om, hvorvidt behandlingen er noget, du kunne have gavn af? Hvis du har brug for at få snakket behandlingen igennem og få en faglig vurdering af, om det måske kunne være noget, du har brug for, så kan du ringe til klinikken. Her kan du få vejledning og rådgivning, og det er helt uforpligtende. Du binder dig altså ikke til noget ved at ringe ind for at få mere at vide. Det kan være en tryghed for dig, der står og balancerer lidt mellem, om du skal takke ja, eller om du har mere lyst til at vente.

Kolesterolaflejringer har ikke muligheden for at forsvinde af sig selv, så hvis du virkelig gerne vil af med dem, er laserbehandlingen altså den eneste fremgangsmetode. Til gengæld er den sikker og effektiv, og det tager ikke særligt lang tid. Du kan booke tid til en forundersøgelse online. Så vil du blive tjekket og gjort klar på, hvad der fremover skal foregå, og du kan sammen med behandleren gå videre i processen, så du kan slippe af med de aflejringer, du er træt af. Selvom det blot er et kosmetisk indgreb, kan det give dig mere overskud i hverdagen at være glad for dit udseende.