Skyn Iceland beskytter mod stresset hud

0
36

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Danskerne er stressede som aldrig før. Du arbejder længere og hårdere, bliver bombarderet med viden, information og reklamer og har alt for meget om ørerne. Stress sætter sig i dig og giver dig ondt i maven og gør dig træt, udkørt og ineffektiv. Men vidste du, at stress også kan ses på huden? Huden afslører nemlig mange ting om os. Skyn Iceland beskytter mod stresset hud.

Urenheder, tør og glansløs hud, eksem og inflammation er alt sammen nogle af de tegn, huden udviser på stress. Du kører dig selv for hårdt og når sjældent alt det, du skal og vil, og derfor bliver du stresset. Det går ikke bare ud over din hud, men også din krop, dine børn, dine venner og dit parforhold. Ja, din livskvalitet i det hele taget. Derfor skal du passe godt på dig selv, både inde- og udefra.

Selvforkælelse i hjemmet

Hvis du synes, du har haft en hård og lang uge, så giv dig selv en god oplevelse, når det endelig bliver weekend. En skøn måde at slappe af på er en omgang wellness. Du kan tage på en professionel massageklinik og få massage af en massør. Eller du kan få din partner eller en god ven eller veninde til at give dig en omgang massage derhjemme.

Ansigtspleje er også dejligt og afslappende. Produkter fra Skyn Iceland er særligt udviklede til stresset hud, og derfor er de oplagte til en gang afstresningsmassage. Læs mere om Skyn hudpleje på Green Harmony.

 

Hvis du kender en, der virker stresset, så inviter dem ud på middag, tag dem med til en gang wellness, pas deres børn, eller tag forbi vedkommende med kaffe, aftensmad eller dagligvarer en dag.

Plej din hud med Skyn Iceland

Produkterne fra Skyn Iceland er inspireret af den islandske natur, der er fyldt med uspolerede og rene ressourcer. Det er blandt andet råvarer som mineraler, vand, bær, alger og mos. Skyn Iceland har fundet en måde at inkorporere disse fantastisk potente ting som ingredienser i deres produkter.

Skyn Iceland har naturen med sig og for øje gennem hele processen, lige fra udvinding af råvarer til produktion og salg. Derfor er emballagen genanvendelig, alle produkter er veganske, og intet testes på dyr.  Dertil er plejeprodukterne fra Skyn Iceland fri for parabener, mineralolier og sulfater.

Produkterne giver en følelse af selvforkælelse, der kan ses og mærkes. Når du husker at gøre noget godt for dig selv, giver du også dig selv de bedste forudsætninger for at være den bedste udgave af dig selv. Også selvom det handler om noget så simpelt som hudpleje.

Bed om hjælp

Hvis du synes, du har for meget om ørerne i hverdagen, er der ingen skam i at bede om hjælp. Det kan være lige fra små tjenester, som indkøb eller en hjælpende hånd til at samle et møbel, til større ting, som rengøring og måske endda en at snakke med.

Der findes et hav af tjenester, der kan hjælpe dig med at lette hverdagen, herunder:

  • Professionel rengøringshjælp.
  • Dagligvarer til døren.
  • Måltidskasser.
  • Hjælp til hundeluftning.
  • Børnepasning.