Hvad er cougardating?

0
32

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Du har måske hørt termet ”cougar”, men er ikke helt sikker på, hvad det egentlig betyder. En cougar er en ældre kvinde, som er tiltrukket af yngre personer. Ofte forbindes ordet cougar også med en attraktiv ældre kvinde.

Cougar dating er altså så simpelt, som det lyder, dating for cougarer, som søger yngre personer. Altså kan både ældre kvinder, som er tiltrukket af yngre folk date en yngre mand eller kvinde, som er tiltrukket af ældre folk.

Der findes et hav af forskellige datingsider til dette formål. Det er en nichedatinggruppe, og derfor er det rart at have det samlet på en datingside, så det er lettere for de datende at finde ligesindede folk. Det kan blive svært på en stor datingside, hvor du ikke ved om den yngre eller ældre person også er interesseret i cougar dating. Derfor kan cougar dating sider være en stor fordel for mange med denne interesse.

Er der noget forkert ved det?

Det er meget vigtigt at gøre det klart, at der overhovedet ikke er noget galt med cougar dating. Det er ikke forkert eller unormalt på nogen måde, og der skal være plads til folk med alle behov, så længe de er inde for lovens grænser.

Her er der tale om en uskyldig tiltrækning af folk, som er yngre eller ældre end en selv, og det er der mere end plads til. Så længe aldersgrænsen er inden for en voksenalder, er det helt normalt og uden skam. Der findes mange flere, end du måske tror, som er interesseret i Cougar dating.

Hvordan kommer jeg i gang med cougar dating?

Som tidligere nævnt findes der rigtig mange online datingsider, som er særligt tilpasset til cougar dating. Det er et rigtig godt sted at starte, hvis du er nysgerrig på området. Hvad end du er i den ældre eller yngre kategori, er det bare om at springe ud i det.