Skærmbriller er det nye sort

0
481
Skærmbriller er det nye sort

Der er rigtig meget snak om, at vi mennesker sidder for meget foran diverse skærme, som alle udsender skadeligt blåt lys. Selve lyset er egentlig ikke skadeligt, men når man bruger en masse timer hver eneste dag, kan det være rigtig hårdt for ens øjne, hvilket kan forårsage træthed og hovedpine. Alt varierer naturligvis efter den enkelte situation og person, og af samme grund vil nogle føle mere ubehag end andre og vica versa. Dette er meget naturligt, da vi ligeledes har forskellige grader af følsomhed.

Der er dog virksomheder og producenter, som ønsker at gøre op med al den skadelige belysning, som formentlig kun vil blive endnu værre i fremtiden, hvor de kommende generationer nærmest bliver født med en tablet i hænderne. Skærmbriller er derfor blevet en ting, og det er noget, som vinder frem i stor stil. Skærmbriller kan fås i mange prisklasser, og det der egentlig er smart ved denne type briller er, at man kan få dem uden styrke i. Så personer med et almindeligt syn kan også uden problemer anvende denne type briller uden at blive helt svimmel.
Dermed ikke sagt at de ikke kan fås med styrke – det kan de naturligvis. Her vil det dog være mere fordelagtigt, hvis man investerer i et par gode briller med den blå filtreringsmulighed i stedet for den anden vej rundt.

Spørgsmålet er dog, om det er mere en dille, eller om det er en egentlig ting. Omvendt kan man sige, at hvis det viser sig blot at være placebo, men hvis et virker for personer rundt omkring, jamen så er det vel egentlig meget godt. Skærmbriller kan købes flere steder online, og du kan, hvis du har lyst, læse mere om dem her. Efterfølgende vil vi gerne høre din mening om et par briller, og om de virkede for dig eller en, du holder af.