Sådan skaber du sunde vilkår på arbejdspladsen

0
785

Os danskere bliver mere og mere ivrige efter at opnå et sundt liv med en sund krop. Vi forsøger konstant at jagte den perfekte krop. Så meget faktisk, at det nogle gange bliver for ekstremt, så man næsten kunne sige, at det var sygeligt. Som kvinde vil man rigtig gerne have den perfekte modelkrop med en smal talje og en god, fyldig numse, og som mand vil man gerne have en bred krop med store, markante muskler. Man kan næsten sige, at det slet ikke går ind under kategorien sundhed længere, fordi det bliver så ekstremt.

Det ekstreme er ødelæggende

I Danmark har vi i hvert fald 10.000 mennesker, der lider af anoreksi og andre spiseforstyrrelser. Men oveni det kommer der også alle de mennesker, som har en overdreven, og i nogle tilfælde også skadelig, fokusering på kost, motion og sundhed. Dette er hverken sundt for vores krop eller mentalitet. For faktisk ødelægger det også vores hjerne, når vi bliver ekstremister inden for dette område. I mange tilfælde betyder nemlig, at vi ikke kan tænke på andet, og dermed ødelægger det også vores mentalitet.

Almindelig sundhed er vigtigt

Derfor er det i stedet vigtigt, at man forsøger at finde en gylden mellemvej. For den perfekte krop findes ikke, så i stedet skal man stræbe efter at få den perfekte krop for en selv. Og dette skal gøres på naturlig måde med et naturligt forhold til sundheden med almindelig sund kost og almindelig regelmæssig motion. På alle fronter og dermed også på arbejdspladsen. En god måde at gøre det på kunne være ved, at I på din arbejdsplads benyttede jer af FirmaFrugt og Frugtordning. Med sådan en løsning vil I nemlig have frisk frugt og grønt til rådighed på arbejdspladsen, og af den grund skal I ikke hver især sørge for at få handlet en hel masse sunde snacks.