Overvej sildebensparket, når du skal bygge nyt eller renovere din bolig

0
238

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der er mange overvejelser, når man skal bygge nyt hus eller renovere dele af sin bolig. Hvilke materialer skal der bygges i? Skal væggene være den ene eller den anden farve? Hvilken slags gulv skal der være i de forskellige rum? Disse og mange flere spørgsmål kan man stille sig selv i denne situation. 

Herunder kan du blive klogere på, hvorfor sildebensparket kan være et godt valg til dit hjem.

Sildebensparket er et klassisk og stilfuldt valg

Et gulv lagt som sildebensparket ser klassisk, men eksklusivt ud. Før i tiden var det kun i meget eksklusive hjem, at man så denne type gulve, da det var besværligt og tidskrævende – og dermed også ret dyrt at få lagt. I dag er det dog nemt at få flotte sildebensparketgulve, da det nu fås i en version, hvor det bare kan klikkes sammen – dermed behøver man faktisk ikke engang en professionel til at lægge det, hvis man ønsker at gøre det selv. 

Hvis man alligevel er mere tryg ved at få en professionel til at gøre det, behøver dette dog heller ikke at være lige så dyrt, som det var før i tiden. De professionelle kan nemlig også meget nemmere og hurtigere lægge det, når det bare kan klikkes sammen. Det kommer altså helt an på, hvad man selv er mest tryg ved.

Andre typer af gulv

Hvis man ikke lige synes, at sildebensparket passer ind i de forestillinger, man har, eller man måske ikke vil have det i hele boligen, så findes der heldigvis også mange andre typer af gulv. 

De fleste kan enten vælges alene eller kombineres med andre typer. Hvis man vælger at kombinere flere forskellige typer, skal man dog huske at være opmærksom på overgangene, så de bliver naturlige og pæne og passer til ens bolig.