Nye tendenser indenfor teambuilding

0
464

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Engang var teambuilding associeret med at tage ud i skoven og bygge en tømmerflåde. Sådan er det ikke nødvendigvis længere. I dag findes der nemlig mange flere og nye muligheder indenfor teambuilding.

Teambuilding handler om at træne samarbejdsevner, at blive rystet sammen og lære hinanden bedre at kende. Teambuilding behøver ikke udelukkende at være til kollegaer men kan også være en sjov ting at lave med vennerne eller familien. Gode samarbejdsevner styrker nemlig sammenholdet og kan i mange tilfælde forebygge konflikter. Er du nysgerrig på at lære nogle af de nye tendenser at kende? Så læs med herunder, hvor du kan læse om, hvad et Mystery Room er og stifte bekendtskab med skattejagt som teambuilding.

Løs gåden i et escape room spil

Mystery Room er blevet særdeles populære. Spillet kombinerer masser af mystik med muligheder for at afprøve sine samarbejdsevner. Som team bliver I låst inde i et af de tre mystiske rum. Det er så jeres opgave at løse gåden, som låser jer ud ad rummet igen. Samarbejde er nøgleordet, og I vil blive udfordret på jeres evne til at samarbejde. Prøv et af de udfordrende escape rooms sammen med dine kollegaer, venner eller familie. I skal helt sikkert nok blive udfordret og lære hinanden at kende på nye måder. I kan vælge imellem tre slags mystiske rum:

  • The Killing Room

  • The Lab

  • The Ritual

Skattejagt og historie

En skattejagt, som kombinerer udviklingen af samarbejdsevner med udforskning af historie og kultur, er en anden yderst populær tendens indenfor teambuilding. Skattejagten tager jer til historiske steder i København som f.eks. på Kastellet i København. I løbet af skattejagten skal I sammen løse gåder og mysterier.

Skattejagten er arrangeret på forhånd, hvilket er grunden til at mange vælger at booke skattejagten hos et firma. På den måde slipper man nemlig for besværet ved selv at skulle lave en skattejagt.