Mere teknik og IT

0
641
It-bruger

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Systemer

Tendensen på arbejdspladsen er, at det hele bliver mere og mere teknisk og det vil uden tvivl være en god ting, at bruge teknologien til sin egen fordel. Det er næsten lige gyldigt hvilken virksomhed og hvilken branche, der er tale om, så har brugen af teknologi og IT en gavnlig effekt. Der er mange virksomheder, som bruger f.eks., tidsregistrering, projektstyrings systemer osv. Det hele er med til at skabe et overblik over noget, som er komplekst og noget som kan ændre sig fra det ene sekund til det anden. Det ville være meget besværligt og for langsomt, hvis man f.eks. manuelt skulle holde styr på, hvad man lavede i sidste uge. Først skulle man tjekke, om man kunne finde nogle af de opgaver, man beskæftigede sig med, hvis man da kan huske dette, og så skal man måske prøve at huske, hvor meget tid, der blev brugt på diverse opgaver. Lige præcis et tidsregistreringssystem kan du finde ved dette link.

Det er lettere at notere opgaver inde i et system

Overblikket kan hurtigt forsvinde og så hjælper det ikke noget, at man ikke kan finde rundt i det ene og det andet. Men når der er mulighed for, at kunne notere aktiviteter inde på et system, så bliver det hele langt mere simpelt. Arbejdsgiveren ville på den måde kunne se, hvad du f.eks. lavede for en måned siden, hvis det var relevant at kigge tilbage i tiden. Dermed kan et IT-system hjælpe med, at holde overblikket og sørge for at det hele glider, som det skal.

Bedre planlægning

Når man har fået overblikket, så er det også langt lettere at planlægge fremadrettet. Så ved man ca. hvornår, der er tid til et møde med en kunde, eller hvornår man kan påbegynde en ny opgave og hvor lang tid den tager. Det giver mere luft og bedre planlægning, istedet for at gætte sig lidt frem til, hvornår tingende bliver gjort og hvornår de er færdige.