Her er fordelene ved at afholde fødselsdag derhjemme

0
127

Der er ingen tvivl om, at det kan være dyrt at afholde fødselsdag ude af huset. Er det en børnefødselsdag, og er der inviteret i legeland eller lignende, kan det for eksempel blive en dyr fornøjelse. Hvis det er en 25-års fødselsdag, der afholdes i lejede lokaler, skal pungen også vendes på vrangen.

Hvorfor holde det ude?

Der kan være masser af argumenter for ikke at afholde en fødselsdag derhjemme. Bl.a. kan boligen være for lille til, at det overhovedet er en mulighed – hvis det altså skal være indenfor. Men det er trods alt en langt billigere løsning end at holde det ude, hvor der både skal betales for lokaler og mad. Derfor er der en tendens til, at det holdes hjemme.

Virker det helt umuligt for dig at afholde din søns eller datters børnefødselsdag i hjemmegemakkerne, kan du selvfølgelig sagtens holde det et sted såsom i et legeland, i en park eller andetsteds. Du kan for eksempel se, om du kan finde inspiration til stedet på Randers Netavis, hvor du kan læse om masser af andet i samme omgang.

Udendørs fødselsdag

Hvis du holder en fødselsdag om sommeren eller i det sene forår, er det en mulighed, at det kan afholdes udenfor, hvis pladsen kniber indenfor. Det kan tilmed være, at gæsterne vil sætte pris på denne beslutning, hvis vejret viser sig fra sin bedste side.

Madudbringning

Er grunden til, at du vakler mellem at holde fødselsdagen hjemme eller ude, at du ikke selv har lyst til at skulle lave maden, er det intet problem. Der er nemlig mange steder, der tilbyder udbringning til arrangementer såsom det. Det kan være noget så simpelt som et supermarked, der tilbyder at forberede flødekartofler m. hamburgerryg, så du ikke selv skal stå for madlavningen. Det koster penge, men alligevel er det billigere end også at leje lokaler.