Få hjælp til ejendomskøbet i København

0
315
koeberraadgivning

Skal du investere i ny bopæl, en fritidsbolig eller nye erhvervslokaler? Da har du sikkert allerede trawlet annoncer og hjemmesider igennem hos ejendomsmæglerne, men har du tænkt på, at du faktisk også har brug for din helt egen, personlig mægler?

En købermægler er din professionelle sparringspartner igennem alle faser af en ejendomshandel. Hvor en ejendomsmægler varetager sælgers interesser, da varetager en købermægler dine.

Undgå ubehagelige overraskelser

Skal du handle i en storby som København, kan det være en rigtig god idé, at du har din egen rådgiver med på sidelinjen.  Din købermægler i København kender til markedet, priserne og til at forhandle på dine vegne. En købermægler kan hjælpe dig med ting som:

  • Købsvurdering
  • Besigtigelse
  • Prisforhandlinger
  • Gennemgang af de juridiske dokumenter som handelsvilkår, tilstandsrapport, servitutter og andet
  • Udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse

En købermægler kan altså både sikre dig en bedre pris og sikre dig, at du ikke får ubehagelige overraskelser efter købet, fordi der var en eller flere juridiske finesser, du ikke var opmærksom på – eller fordi du ikke havde læst tilstandsrapport og andet rigtigt.

Det vigtige forbehold

Som regel er det sælgers ejendomsmægler, der udarbejder købsaftalen på vegne af sælger. Vælger du som køber at skrive under uden at have taget et såkaldt rådgiverforbehold, risikerer du at have overset væsentlige forhold, som kan forringe ejendommens værdi eller stille dig i en ugunstig situation som køber.

Din købermægler sørger for, at det vigtige rådgiverforbehold bliver taget i forbindelse med underskriften, og først når din mægler i samspil med dig har sagt god for betingelserne, kan handlen gå igennem.

Uanset om du lige er begyndt på processen med at købe bolig, fritidshus eller erhvervsejendom, eller du allerede har været ude at kigge på forskellige ejendomme, så kan en købermægler hjælpe dig sikkert i mål.