Få mest muligt ud af din bærbar computer

0
169

Hvis du arbejder på en bærbar computer til daglig, og du transporterer din computer med rundt omkring, så er det næsten ikke til at undgå, at der nogle gange sker uheld.

Men heldigvis er der forskellige råd til, hvordan du får mest muligt ud af din computer på trods af store og små uheld.

Vælg reparation fremfor udskiftning

Hvis der sker noget med din computer, så er du måske tilbøjelig til at tænke, at du er nødt til at købe en ny. Men medmindre din computer er rigtig gammel, så er det ofte slet ikke nødvendigt med en ny. Der er nemlig rigtig mange ting, der blot kræver en reparation. Det er lige meget, om dit batteri virker dårligt, eller om du taber et glas vand i dit tastatur. Det er altid værd at undersøge, om din computer er til at fikse med en reparation. Det handler blot om at finde en reparatør, der har nogle reservedele, der passer til din computer.

Her finder du et nyt Macbook batteri.

Når du på den måde forsøger at få mest muligt ud af det, du allerede har, så er du god ved både miljøet og din økonomi.

Beskyt din computer til daglig

Selvom der er mange muligheder inden for reparation af din computer, så er det naturligvis altid bedst helt at undgå forskellige uheld. Nogle uheld er ikke til at undgå, men andre er til at forhindre, hvis du sørger for at beskytte din computer.

Det er f.eks. en god idé at beskytte din computer med et sleeve eller en computertaske. På den måde undgår du skræmmer og ridser, når du har din computer med rundt omkring. Derudover findes der forskellige former for beskyttelse til din computer. Det gælder f.eks. folie til dit tastatur, der gør, at der ikke lige så nemt kommer støv, væske o.lign. ned i dit tastatur.