Et ledelsesværktøj der holder, hvad det lover

0
33

Som leder har du ambitioner for både dig selv, virksomheden og medarbejderne. Du har også passion for dit fag, og du går glad på arbejde, lige indtil du kommer i tanke om de administrative opgaver, der ligger og venter. Du ved, at dine medarbejdere har det på samme måde. De elsker at gøre det, de er gode til, men luften går af ballonen, så snart du nævner ord som tidsregistrering, dokumentation, fakturering og vagtplaner. Det er der nu råd for med ledelsesværktøj.

Få et system der gør det nemt for alle

Når man som arbejdsplads er meget dynamisk, og medarbejderne ikke har faste mødetider, samt at medarbejderne kommer og går, fordi arbejdet i høj grad også finder sted udenfor kontoret, kan tidsstyring være bøvlet.

 

Det samme kan opgaver som opdatering af kørebog, fakturering af timer og kørsel, kundegodkendelse af fakturering og generel vagtplanlægning. Alt dette kan nu gøres nemt i et samlet system, hvor en app styrer det hele, og samler alt i projektet på en overskuelig måde. Det perfekte ledelsesværktøj til dig, er ikke brænder for samtlige af dine opgaver.

 

I det samme system har man også mulighed for at samle al dokumentation, som er relevant for et projekt, og man har endda mulighed for at tilføje billeder til kvalitetssikring, i det omfang man vil, da systemet har ubegrænset lagerplads.

 

Desuden giver systemet mulighed for, at man kan have et overblik over virksomhedens varer, produkter og materialer, således at alle medarbejdere kan se lagerbeholdningen og styre den, uanset hvor de befinder sig.

 

Og det som næsten er smartest ved systemet er, at det kan hjælpe med det økonomiske aspekt. Det betyder, at man via systemet både kan lave en faktura, lave lønstyring, og så kan det sågar kobles op på produktsortimentet.

 

Man kan altså med et enkelt system styre det administrative, så det bliver sjovt at gå på arbejde igen.