De bedste gulvtyper til industri og erhverv

0
458

Det er ikke alle gulvtyper, der egner sig lige godt til butikker, værksteder, garager og udstillingslokaler. Nogle gulvtyper kræver i sig selv for meget vedligehold, imens andre gulvtyper simpelthen bare ikke kan holde til meget trafik eller tunge maskiner. Vi har derfor i denne artikel fokus på de gulvtyper, der egner sig bedst til industri og erhverv, hvor der generelt er behov for modstandsdygtighed, rengøringsvenlighed og lang holdbarhed.

Stengulv

Et stengulv – også kaldet et stentæppe – er et gulv, der består af små sten, der er limet sammen med en transparent epoxybelægning. Det er det det oplagte valg til bl.a. butikker, garager og ikke mindst udstillingslokaler, da det både er behageligt at gå på, lydisolerende, rengøringsvenligt og kræver minimal vedligeholdelse. Det giver også et helt unikt-udseende gulv med en rigtig flot finish. Det kan nemlig specialdesignes efter dine personlige ønsker. Du kan vælge mellem flere forskellige stenstørrelser og farver, som du kan mixe og matche på kryds og tværs. Du kan også få lagt gulvet i et specielt mønster, som f.eks. dit logo. Det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Polyurethan gulv

Et polyurethan gulv er et gulv med mange anvendelsesmuligheder. Det egner sig godt i både private hjem, erhverv, garager og meget mere – og det er primært på grund af dets slidstyrke og rengøringsvenlighed. Det er nemlig et fugefrit gulv, hvilket betyder, at der ikke er revner eller sprækker, hvor skidtet kan sidde og gemme sig – og så er det garanteret en lang levetid, uanset hvad du så udsætter det for. Et polyurethan gulv har utallige tilpasningsmuligheder, både i forhold til farve, elasticitet, lyddæmpning og slidstyrke, og det kan derfor tilpasses til dine personlige ønsker og behov.

Epoxygulv

Epoxygulvet er kongen over dem alle, når det gælder slidstærke og langtidsholdbare gulve. Det er generelt det bedste valg til garager, lagre og værksteder, hvor der ofte er tunge belastninger i form af maskiner eller andet materiel. Epoxy er nemlig som materiale meget modstandsdygtigt over for tunge belastninger. Et epoxygulv er også yderst rengøringsvenligt, idet det kan spules, mobbes og behandles med maskiner helt uden problemer – og så lægges det som helhed, så der er hverken fuger, riller eller sprækker til snavset. Sidst men ikke mindst kan epoxygulvet også tilpasses helt ned til mindste detalje. Du vælger helt selv farve, design og overflade.

Hvis du er interesseret i en eller flere af ovenstående gulvtyper, kan du læse mere om dem her: https://epoxygaragegulv.dk/.