Bliv mere produktiv med den rette kontorstol

0
600

Der er mange teknikker, som man kan gøre brug af, hvis man ønsker at blive mere produktiv på kontoret. Det starter dog altid med en god, solid kontorstol, der passer til en. Man kan sætte nok så meget pynt og planter op på sit bord i et håb om, at det inspirerer, men sidder man ikke ordentligt, kan det nærmest være underordnet.

Find den helt rigtige kontorstol

Du har sikkert hørt det før, men der er en vis sandhed i udtalelsen om, at det er vigtigt at have sig en solid kontorstol. En ordentlig stol beskytter ikke bare din ryg og dit helbred, men den gør dig også mere produktiv. Ikke længere smerter, der fjerner fokus på den opgave, som du har foran dig.

Man bør dog investere i en stol, der passer til en. Man bør altså ikke bare investere i den som, man synes, er flottest ved første øjekast. Kast eventuelt et blik på kontorstole fra iStol. Den skal være justerbar, så den kommer til at passe til dig og en solid, ergonomisk holdning af ryggen. Sådan vil man forebygge mange kvaler i fremtiden.

Få styr på resten af omgivelserne

Ønsker man at blive endnu mere produktiv, så bør man kigge på resten af ens bord. Måske er der meget rod, som der distraherer dig i løbet ad dagen. Det kan være, at det rent faktisk er ting eller opgaver, som du skal tage dig af, og så bliver det da først distraherende. Det kan være klogt at få styr på kontorbordet, inden dagen med mange timer i stolen starter. På den måde er man sikret, at man ikke blive mødt af ting, der visuelt forstyrrer ens koncentration.

Skift altså rod ud med en plante eller noget andet, som du godt kan lide at kigge på. Så længe det ikke distraherer, men det forhåbentlig giver dig et lille pust og genstart af hjernen, så sæt det op i stedet.