Samfundet har brug for en livsstilsændring

0
304

Når det kommer til livstilsændringer, så er fokus altid på individet. Det er alt det, som du kan gøre, når du har fri. Men faktisk bør vi få en samfundsændring, hvor der kommer mere fokus på motion på arbejdspladsen.

Rigtig mange arbejder i dag på kontor, og det betyder, at vi ikke bevæger os nok. Det er på trods af, at mange løber en tur, når de har fri. Men det er ikke nok, fordi vi er skabt til at bevæge os så meget.

Brug for sundere arbejdspladser

Tidligere var fokus på sundere mad og tidligere fri. Der er intet galt med disse tiltag på arbejdspladser, og det bør I også have fokus på.

Men der er fortsat for lidt fokus på motion på arbejdspladsen. Motion på arbejdspladsen vil gøre, at I vil få gladere ansatte, og de vil opleve en hel anden energi ved at gå på arbejde, end de troede var muligt.

Det er her, at vi har brug for en livsstilsændring til alle kontorpladser. Nyere forskning siger, at vi skal gå helt op mod 15.000 skridt om dagen, og desuden skal vi bevæge os hver time. Alt dette er nærmest umuligt med et almindeligt 8-16 job.

Tilbød motion på arbejdspladsen

Der er gode muligheder for at få mere motion på arbejdspladsen, hvis ledelsen vælger at have fokus på det, og det bør de have. For med en sund arbejdsplads hvor man kan gå sine skridt, mens man arbejder, der vil de ansatte opleve massive vægttab allerede første år.

Dette kan man gøre ved at give de ansatte mulighed for at svare på deres e-mail, mens de går på et løbebånd. På den måde kan de få gået deres skridt hver eneste dag. Uanset hvad bør de stå op hver time og gå lidt rundt.

Vi kommer til at se mere motion på arbejdspladsen.