Sådan indretter du haven socialt og hyggeligt

0
562

Udnyt din have og dine udendørsarealer optimalt, så du kan samle familie og venner til hyggelige stunder i sommerhalvåret.

Varmere tider går os i møde, det er forår og snart kommer sommeren. Der er ikke noget mere hyggeligt end at sidde udenfor en lun sommeraften og hygge sig i godt selskab.

Når vejret bliver mildere og temperaturen stiger vil man gerne så meget udenfor som muligt, og har man en have har man god mulighed for det. Du vil også gerne dele din have med folk du holder af, så i rigtig kan hygge sammen og skabe fælles minder.

Lad dig inspirere af nedenstående ideer, og Indret din have så hyggeligt at dine gæster vil elske at besøge dig.

Samle venner og familie ved et bordbænkesæt

Mad og drikke er altid noget man kan være fælles om. Hvad enten det er det helt store gilde med grill for hele familien eller en veninde der lige kigger forbi til en kop kaffe en eftermiddag.

Et bordebænkeset er en rigtig god løsning, da det kan rumme mange mennesker, såvel som få mennesker. Desuden er det ganske praktisk, da det let kan flyttes rundt på, alt efter om man ønsker at sidde i skygge eller i solen.

Kom nogle planter og lys på bordet, så det ser indbydende ud, så folk får lyst til at sætte sig ned og hygge. Du finder et stort udvalg af bordbænkesæt lige her. Der er helt sikkert et der falder i din smag.

Skab hygge med et bål i haven

Levende ild er hyggeligt og flot at se på. Her kan man bruge mange timer på at hygge sammen, sidde og snakke eller bare slappe af med en god bog.

På et bål kan man lave pandekager, snobrød, skumfiduser og meget mere. Et bål i haven vil helt sikkert være et hit hos børnene, så du kan med stor glæde invitere dem over på hjemmelavet bålmad og hygge.