Professionelle løsninger til dit næste byggeprojekt

0
174

Der er mange ting, der skal falde på plads, og der er mange ting, der skal holdes styr på i forbindelse med et stort byggeri. Til store byggerier er det derfor vigtigt at alliere sig med de rette samarbejdspartnere, der kan sørge for, at de forskellige processer i byggeriet forløber, som de skal.

Sådan en samarbejdspartner finder du i Brunsgaard, der har lang erfaring inden for udlejning af materialer til eksempelvis byggerier, hvor de er en af de største virksomheder i branchen. Brunsgaard kan hjælpe dig med en lang række praktiske opgaver på byggepladsen, som vil blive klaret af et erfarent team med stor erfaring inden for det, de laver.

Hvad kan Brunsgaard gøre for dig?

På store byggerier er materialer en vigtig del af mange af processerne i de forskellige etaper. Der skal eksempelvis lejes materialer til arbejde i højden, men der også skal lejes materialer til betonfundamenter og andre betonopgaver.

Disse er eksempler på opgaver, som du kan leje materialer til hos Bruunsgaard. Du kan leje stort set alt inden for lifte til byggepladsen, hvor du bl.a. har mulighed for at leje:

  • Teleskoplæsere

  • Bomlifte

  • Saxlifte

Og til det mere permanente arbejde i højden kan du leje stilladser, hvor du får en løsning, som bliver designet til netop dit byggeri, så der er tænkt over alle de små detaljer som eksempelvis adgangsveje.

Til fundamenter i beton og andre betonopgaver kan du leje alt inden for forskalling og understøtning. Selv når der er tale om komplicerede betonopgaver, kan Brungaard hjælpe med tilpassede løsninger, der klarer opgaven til perfektion.

Når du lejer materialer hos Brunsgaard, får du nemlig ikke bare en række døde maskiner – du får også assistance fra Brunsgaards egen tekniske afdeling af dygtige ingeniører, der altid klarer de svære beregninger og sørger for, at du får den perfekte løsninger til netop dit byggeprojekt.