Ønsker du en brystforstørrelse med brystforstørrelse implantat

0
132

Ønsker du at få større bryster? Eller føler du dine bryster hænger for meget? Så er det muligt at få dem forstørret med silikone implantater, for at give dine bryster et helt nyt udseende. Mange drømmer om at have bryster, der sidder bedre, og som er formet på en anden måde. Derfor kan det være en god løsning, at få dem lavet via en skønhedsoperation, for netop at få sit ønskede resultat.

Der kan være mange årsager til, hvorfor du ønsker at bruge et brystforstørrelse implantat. Måske er du bare født med for små, eller så synes du de sidder dårligt? Det kan også være at du har behov for nye pæne bryster, efter en graviditet. Ydermere ønsker mange også en brystoperation med implantater, efter vægttab.

Tænk dig godt om inden du kaster dig ud i en skønhedsoperation

Det er vigtigt at have realistiske forventninger til selve operationen og hvad der kan ske efterfølgende. Derfor er det også en god ide at bestille tid til en forundersøgelse, til at få undersøgt om en brystforstørrelse med implantater, er en god ide for dig at komme igennem.

Derfor anbefales det også at du læser patientvejledningen igennem, for netop at få dig et bedre indtryk af selve processen, og hvad du kan forvente af denne slags skønhedsoperation. Det kan også være en god ide at skrive noter ned, hvis du nu skulle have nogle vigtige spørgsmål til kirurgen.

Du skal også forholde dig til at vælge hvilke størrelser og typer implantater, du skal benytte. Det kan være vigtigt at vælge efter din størrelse og kropstype, og derfor kan det være bedst at få en professionel mening.

Hvilke slags risici er der ved en brystforstørrelsesoperation?

Ved hvert kirurgisk indgreb er der risiko for komplikationer, dog er chancen for dette meget lille. Der kan godt foregå blødning, hævelse eller noget infektion. Der kan også dannes arvæv omkring implantaterne. Men dette er sjældent.