Mobilcovers tendenser

0
449

Rigtigt mange cover til mobilen beskytter faktisk ganske godt. Det er typisk den innovative del i forhold til materialet, der er skyld i den gode beskyttelse. Nogle af de første covers var blot tynde plastcovers, der ikke omsluttede telefonen godt nok – sar du uheldig nok, og telefonen landede med skærmen ned, ver den færdig.

Mobilcovers kan groft sagt opdeles i 3 forskellige typer: tynde covers, der er mere diskrete, tegnebog/wallet covers, hvor du kan have dine kreditkort mm liggende og robuste covers, som fylder mere, men som også yder den bedste beskyttelse.

Tynde covers: Disse covers er normalt ultratynde og tilføjer næppe den helt store beskyttelse til telefonen. De er generelt enkeltlags og fremstillet med enten TPU eller polycarbonat. Du finder mange flotte tynde covers på markedet, og alle vil have en så diskret cover som muligt til deres telefoner.

Tegnebogcovers eller wallets: Tegnebogcovers giver dig mulighed for at opbevare kort som ID eller kreditkort samt kontanter, mens du holder din telefon beskyttet. Coveret hjælper ligeledes med at holde skærmen sikker uden brug af skærmbeskyttelse.

Robuste covers: Robuste covers er store og omfangsrige, men vil sikre, at din telefon kan overleve næsten alt. Ekstremt robuste covers er normalt til dem, der arbejder i barske omgivelser eller er særligt klodsede.