Lad Portugal være din næste rejsedestination

0
652

Portugal er et smukt land, som ligger i det sydvestlige Europa. Landet er velbesøgt og kendt for blandt andet nogle meget charmerende byer, en rig kultur og historie, samt har Portugal en beundringsværdig natur. Herudover er Portugal en populær destination, fordi det er her du finder den smukke øgruppe – Azorerne.

Hvorfor du skal besøge Azorerne på din næste rejse

Azorerne består af ni mindeværdige øer – São Miguel, Terceira, Santa Maria, Faial, Pico, Graciosa, São Jorge, Flores og Corvo.

Alle øerne inviterer dig ind i en enestående natur, præget af vulkanlandskaber. Rundt om dig, finder du det helt krystalklare vand og en masse fantastiske grønne områder.

Et lokalt sagn siger at alle øer, har hver sin farve. São Miguel er eksempelvis grøn, mens Faial er blå, samt de andre syv har ligeledes forskellige farver. Azorerne er et sandt paradis for naturelskere og eventyrlystne, hvor mulighederne for at udforske gennem vandring og dykning er mange.
Mellem øerne er der indenrigsflyvning, hvilket giver dig rig mulighed for at udforske alle ni øer.

Øernes seværdigheder og aktiviteter

Azorerne giver dig gode muligheder for at udforske den smukke natur gennem vandring, cykling dykning og snorkling. Nogle af de mest besøgte attraktioner er blandt andet Caldeira das Sete Cidades, som er stor sø beliggende tæt på en sovende vulkan. Der er mulighed for at få en fantastisk udsigt og er en ”must see” oplevelse, hvis man besøger São Miguel. Ligeledes hvis man besøger Terceira, vil man få en unik oplevelse ved at besøge Algar do Carvao. Det er en gammel vulkansk ventilation, der giver dig en enestående mulighed for at se en lavetunnel indefra. Dette er bare to ud af mange seværdigheder du finder på Azorerne. Lige så vel findes der en masse gode og lokale restauranter på alle øerne, som kan give dig et indblik i deres mange lækre specialiteter.