Hvilke opgaver står en vicevært for? – her finder du ejendomsservice i København

0
84

Selvom en vicevært er et vigtigt element i en boligforening, så er det faktisk ikke så tit, at der er fokus på denne. Det er lidt synd for en vicevært er meget mere end bare en vicevært og denne artikel kan måske gøre dig lidt klogere på hvorfor. Du kan nemlig læse og lærer meget mere om, hvilke opgaver en vicevært står for, hvad du som beboer kan gøre for at gøre det nemmere for viceværten, hvad du kan bruge viceværten til og hvornår du kan bruge viceværten. Udover det så er der endnu en opgave, som ikke så tit bliver nævnt, men som nok er viceværtens ypperste opgave. Denne opgave og vigtigheden af den vil også blive nærmere beskrevet i denne artikel.

Bliv klogere på hvad en vicevært foretager sig

En vicevært er den person i en boligforening, som står for mange af de vedligeholdelsesmæssige opgaver, både ude såvel som inde. Det er opgaver som rengøring og trappevask. Udover det, så skal en vicevært også slå græs, klippe hække og generelt stå for vedligehold af de grønne arealer i området. I bund og grund er der ikke en decideret facitliste for, hvad en vicevært skal udføre, det er nemlig op til den enkelte afdeling, at vurdere, hvad der er brug for hjælp til og hvilke arbejdsopgaver, som viceværten skal have som ansvarsområder. En vicevært har mange opgaver i løbet af en dag, men den ypperste opgave en vicevært har er kommunikation. En vicevært har nemlig både kontakt med bestyrelsen og beboerne og er derfor også mellemmanden mellem de to. Derfor skal en vicevært have gode kommunikative evner og her kan det være en stor fordel, hvis man vælger en ekstern vicevært, da denne naturligvis vil være mere objektiv. En erfaren og dygtig hjælp når det drejer sig om Ejendomsservice i København eller i Storkøbenhavn, forefindes her.

Sådan kan du som beboer gøre en forskel

Er du beboer så kan du gøre en stor forskel, for din vicevært og dermed også afdelingen. Det er vigtigt, at du er bevidst om, hvilke opgaver viceværten står for, så du kan tage bedst hensyn. Samtidig med det så kan du med fordel også rydde op efter dig selv og sørge for at overholde reglementet. På den måde skaber du de bedste arbejdsvilkår for din vicevært og samtidig vil du også kunne være med til at forbedre samarbejdet med denne og dermed også kommunikationen.