Gør dine hvide vægge mere interessante

0
362

Der findes rigtig mange kedelige, hvide vægge rundt omkring i de danske boliger. Der er især mange, der bor til leje, der udelukkende har hvide vægge i alle rum. Dette skyldes, at væggene skal være hvide, når boligen leveres tilbage igen.

Mange gider derfor ikke bøvle med at male væggene i spændende farver for bare at skulle male dem hvide igen senere. Heldigvis er der flere måder at pifte kedelige vægge op – helt uden at male dem. Herunder får du nogle gode idéer til, hvordan du kan bruge wallstickers til at gøre dine vægge mere interessante.

Wallstickers til ethvert rum og enhver smag

På wowo.dk finder du et stort udvalg af flotte produkter. Alle deres vægophæng er håndlavede i Danmark, og du kan derfor være sikker på, at kvaliteten altid er i orden. Herinde finder du produkter til stort set alle overflader og i rigtig mange flotte designs.

I dag er det blevet meget populært med tekster, der enten er motiverende, sjove eller kærlige. Du kan endda også designe din helt egen med et personligt motto, citat eller andet. Derudover kan du også købe mange flotte motiver, der med fordel kan bruges i stedet for billeder på væggene. Wallstickers kan bruges på mange forskellige, kreative måder i din indretning, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Fremhæv barnets interesser

Wallstickers til børneværelset er også meget populære. Det er nemt at sætte dem op og fjerne dem igen, så de hele tiden kan afspejle dit barns interesser, der jo hurtigt kan skifte. Derudover findes der også mange interaktive wallstickers. Du kan f.eks. sætte en lineal op på væggen, så du kan følge barnets vækst uden at lave hakker i dørkarmen. Derudover kan du også sætte en hinkerude på gulvet, så barnet kan røre kroppen på børneværelset.