Giv dig selv en god start på dagen hver dag

0
104

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der er ingen tvivl om, at du får en bedre dag, hvis du vågner op og sørger for at give dig selv en god start på dagen hver dag. En god og rolig morgen gør, at du bliver i godt humør og føler dig langt mere klar på dagen, lige meget hvad du skal.

Men hvordan får du en god start på dagen?

Stå lidt tidligere op

En stresset morgen er ikke nogen god morgen. Hvis du stresser rundt, så får du ikke tid til at slappe af og komme ned i gear, inden du skal ud ad døren igen. Selvom det nogle gange er fristende at sove helt til det sidste, så får du en bedre morgen, hvis du står lidt tidligere op.

Ofte er det nok bare at stå et kvarter tidligere op. Det giver dig tid nok til at tage alting lidt mere stille og roligt.

Nyd en god kop kaffe

Hvis du er kaffedrikker, så sætter du helt sikkert også pris på en god kop kaffe. Derfor er det værd at prioritere at sidde ned i 10 minutter om morgenen for at drikke en kop kaffe. Din morgenkaffe behøver ikke at være kedelig, så du kan f.eks. prøve at lave den med nogle aromatiske Tassimo kaffekapsler.

Sæt noget behagelig musik på

Musik er altid godt til at få et bestemt humør frem. Hvis du har svært ved at komme i gang om morgenen, er det derfor ofte en hjælp at sætte noget god og behagelig musik på. Det hjælper også, hvis du føler, at der er meget stille om morgenen. Musik er godt til at få dig lidt op i gear og i godt humør.

Ellers er det også en mulighed at lytte til en lydbog, en podcast eller noget helt tredje.