Din guide til en organiseret bolig

0
1195

I vores moderne tid er det fedt at kunne holde styr på alle sine ting. Hvorimod boligindretningen for 30 år siden var en del mere løssluppen, er vi i dag mere tiltrukket af den simple, enkle og nordiske indretningsstil. Det indebærer organisering – på alle planer. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du organiserer dine ting.

Find opbevaringsplads

At opbevare sine ting er hele fundamentet for organisering. Hvis du ikke kan opbevare dine ting, ligger de bare og flyder – og det ser ikke godt ud. Derfor er det vigtigt at finde sin opbevaringsplads og samtidig balancere tingene.

Marie Kondo er en kendt oprydningskonsulent, der optræder i TV på blandt andet Netflix. Hun har fremlagt nogle af grundprincipperne for et rent hjem, og de lyder blandt andre på, at man bør værdsætte de ting, man ejer, og at smide ud, før man tager noget nyt ind. Her kan du finde mere om Marie Kondos principper.

Typisk bruger man et skur eller sin garage som opbevaringsrum. Det er særdeles praktisk, fordi de rum ofte ligger en smule væk fra alt andet – men stadig er let at få fat på.

Glem ikke det samlede udtryk

Organisering handler ikke blot om at have styr på sine ting og undgå rod i hjemmet. Det handler i lige så høj grad om det ydre udtryk, huset giver. Et organiseret og ordentligt udtryk er meget moderne og samtidig gammelt – men det har virket til alle tider. Du kan se disse billige herregårdssten for yderligere inspiration. Herregårdsstenene vil give huset et klassisk udtryk, der plejede at pryde foran herregårde i sin tid – og så er de utroligt nemme at få til at passe ind og sammen.

Eventuelt kan du også investere i nogle smukke blomster eller planter, så der også er lidt natur over dit hjem.