Derfor kan en robotplæneklipper være pengene værd

0
340

Er du overbevist om, at du næsten kan se græsset gro udenfor, når sommermånederne nærmer sig, og er du træt af hele tiden at skulle slå det? Så kan en robotplæneklipper være en god løsning for dig. Den kan fjerne lettere frustrationer og en del arbejde fra din side, mens du så kan fokusere på de ting, der er vigtigere for dig og samtidig altid have en veltrimmet og indbydende græsplæne.

(Næsten) som at have en havemedhjælper

Når du først har indstillet din robotplæneklipper rigtigt, behøver du ikke at bekymre dig mere om den. Du kan nemlig indstille den til at køre efter et regelmæssigt skema. På de udvalgte dage vil den starte helt automatisk af sig selv og derefter køre tilbage til opladerstationen, så den er klar til næste omgang. Mange opladestationer fås som en lille garage, så du ikke skal tænke på, om regn og slud trænger ind i maskinen. Ligeledes undgår du at skulle tage kanterne, som en traditionel græsslåmaskine måske ikke kan få med. Din nye lille havehjælper vil sirligt få alt græsset med.

Kommunikér med din plæneklipper

Mange robotplæneklippere kan forbindes med en app på din smartphone, så du kan sætte den i gang, selvom du ikke er hjemme. Samtidig kan du, via appen, fortælle plæneklipperen, at den selv skal holde øje med vejrudsigten og ikke køre, når det er for varmt eller for vådt udenfor. Robotplæneklipperen kan ligeledes være fleksibel og klippe mere eller mindre afhængig af hastigheden på græssets vækst. Derudover kan du fortælle plæneklipperen, at den skal undgå at klippe græsset før og efter et bestemt tidspunkt på dagen. Det kan især være nyttigt ikke at lade plæneklipperen slå græsset om natten, da den ved en fejl kan komme til at ramme pindsvin og andre dyr, der er mest aktive om natten.