Besøg Glostrup

0
80

Hvis du er på udkig efter nogle oplevelser og aktiviteter i Glostrup, så er du kommet til det helt rette sted. Lige herunder på siden har vi udvalgt en række oplevelser i Glostrup, som du bare ikke må gå glip af, når turen går til den unikke by. Tag et kig her på siden og få et overblik over Glostrups spændende seværdigheder. Uanset om du er på besøg for en dag eller to, eller om du er på ferie med din familie, så vil Glostrup blive ved med at overraske dig om og om igen. Planlæg en eventyrlig tur til den skønne by og udforsk naturen. Eftersom det kan være tidskrævende, at lede efter aktiviteter til dig og familien, så har vi gjort det nemt for dig lige her.

Oplevelser i Glostrup

Den smukke natur

I Glostrup kan du gå en tur i en af de mange smukke parker, som finder sted i byen. I Ris Skov kan du finde gamle gravhøje og mystiske rester af tidligere beboer gennem historien, mens du i Glostrup Bypark kan finde en fin udsigt over store dele af byen. Hvis du er til skønne naturområder, så er Glostrup det rette sted for dig.

København Centrum

Hvis du og familien har brug for lidt mere action i ferien, end at bare gå i naturen, så ligger Københavns Centrum kun 11 km væk fra Glostrup. Planlæg en hyggelig shopping tur med familien og gå amok i de mange butikker, der kan findes i centrum.

Glostrup Idrætsanlæg

Ved idrætsanlægget i Glostrup kan du og familien slå jer løs og lave en masse sund motion. Der er blandt andet en Full Swing golfsimulator til besøgende og et legeland samt en yderst hyggelig svømmehal, hvor du og familien kan bade. Til forældrene er der også en wellnessafdeling med udendørs sauna og spabad, hvor i kan nyde hinandens selskab mens børnene hygger sig med vandrutsjebaner.