Alle rammes af corona

0
1019

Selvom Corona virussen først lige har fået fat i Danmark, så er snart ikke nogen, der ikke er berørt af den. Der er omkring 350 smittet, hvilket er et tal der er i hastig stigning. De fleste er efterhånden nok klar over, at i sig selv er virussen ikke dødbringende eller specielt farlig for almindelige raske mennesker under 80 år. Den er dog farlig i den forstand, at den smitter hurtigt, at der ikke er en kur og at den er livsfarlig for ældre, eller personer med et dårlig immunforsvar eller med luftvejssygdomme.

Andre der rammes er mere eller mindre alle patienter på hospitalerne rundt om i Danmark. Operationer bliver udskudt på grund af alt fra manglende masker til manglede læger eller sygeplejersker der er sat i karantæner. Det kan altså være lidt svært at være det danske sundhedsvæsen idag, lige så vel som at skulle i kontakt med det.

Der er også EKSTRA mange gode grunde til at bruge kondom for tiden, da der ikke er nogen garanti for, at man kan komme til at blive testet, hvis uheldet skulle være ude. Generelt er det bare en rigtig god ide at passe ekstra godt på.

Det “gode” ved dette corona udbrud er, at mange danskere har fået en helt anden ny viden og opmærksomhed på hvor meget bakterier rent faktisk betyder, og hvor stor en betydning god hygiejne har i forhold til vores helbred.