2 oversete indretningselementer

0
666

Indretning kan være spændende. Du kan arbejde med at skabe et bestemt udtryk, og du kan lægge meget personlighed i din indretning. Der er ubegrænsede muligheder. Alligevel er der nogle klare linjer, som går igen i de fleste hjem. Der er også nogle elementer, som de fleste overser. Det er blandt andet en sengegavl og en håndklædeholder.

Begge indretningselementer virker ret ubetydelige, men de kan have stor effekt. En sengegavl kan ændre et soveværelse meget. Ligeledes kan en håndklædeholder gøre meget for et badeværelse.

Sengegavl til soveværelset

Vil du gerne indrette et smukt soveværelse, som samtidig er praktisk og brugbart? Så glem ikke at tænke på en sengegavl.

Du tænker naturligvis først på sengen, når du skal indrette dit soveværelse. Den er da også vigtig. Men husk også en sengegavl, der passer til sengen. Det vil få dit soveværelse til at se meget smukkere ud. Det får sengen til at virke større og mere luksuriøs.

Udover det æstetiske, så er der også noget praktisk i en sengegavl. Den gør det nemmere at sidde op i sengen. Hvis du vil læse eller arbejde i sengen, så kan du læne ryggen op ad den. Du skal ikke sætte din ryg op imod en kold væg – og du slider ikke på væggen.

Håndklædeholder til badeværelset

Når du indretter dit hjem, er badeværelset måske ikke det første rum, du tænker på. Men der kan du også gøre et indtryk og indrette dig personligt, hyggeligt og smukt. Samtidig skal badeværelset være et praktisk rum.

Et praktisk indretningselement, der samtidig kan gøre noget æstetisk for rummet, er en håndklædeholder. Vælger du en pæn en af slagsen, kan den pynte overraskende meget på dit badeværelse. Det kan også komme til at virke mere luksuriøst som på et hotel.

Vælg en håndklædeholder, der passer til resten af indretningen på dit badeværelse. Så vil den være em flot tilføjelse.