Vi bestiller mad udefra som aldrig før

0
198

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Når madanmeldere i 2020 træder frem og informerer om “den bedste pasta jeg nogensinde har fået” i større danske aviser, så er der ikke mange af os der tænker det handler om take away mad.

Take away er blevet til noget helt andet og meget mere varieret i Danmark end det var for blot få år siden. Da der hele tiden tilføjes flere og flere lækre og alternative retter til sortimentet, så er resultatet blevet, at antallet af danskere der bestiller maden hjem er eksploderet.

Det fantastisk udvalg gør take away mad til vores favorit

Udvalget af den mad der lander hjemme på vores bord når vi klikker på mobilen, har ændret sig markant på kort tid. Nu kan man hurtigt og nemt få et lækkert måltid til døren, både veganer pastasalat, prima steaks måltider – simpelthen alt fra burgere til bulgursalat.

Da almindelige restauranter først begyndte at få øje på de mange muligheder med hensyn til danskernes ønsker om nemmere mad, så begyndte det at gå hurtigt. Covid19 sparkede endnu flere døre op i 2020, samtidigt med at restauranterne måtte lukke for gæsterne i en tid med corona restriktioner.

Det betyder, at danskerne nu kan sidde hjemme ved spisebordet, tage deres mobil frem og på kort tid trylle næsten lige præcis det ønske frem de har lyst til på deres bord.

Teknologien har ændret vores forhold til take away mad

Levering af mad til døren har ændret sig utroligt i Danmark. Det er ikke længe siden, at vi havde et typisk valg mellem pizza, grill burger, eller kinesiske pakker. Dengang, for ikke længe siden, måtte man også ofte ringe og bestille hos en udbyder, hvor man skulle bruge tid på at fortælle om ordre, adresse og leveringstid. Det tog bare lidt mere tid og var en smule mere uoverskueligt at få mad leveret, end mange havde lyst til.

I dag kan man bestille ved et hurtigt klik på en knap på mobilen og flere og flere apps vælter frem, for at spare os tid og lokke os ud i take away verdens mange lækre oplevelser.

Danskerne har fået sig en ny ven – take away er kommet for at blive.