Sundhed og sex hænger sammen

0
578

De fleste (der ellers har prøvet det), kan nok ret hurtigt blive enige om, at sex er dejligt, og at sex også kan være sjovt. Det er samtidig nok også de færreste af os, der har lyst til at skulle undvære sex i længere tid. Alligevel er det måske ikke alle, der ved hvor stor en rolle sex rent faktisk spiller, når det kommer til vores generelle sundhed. For sex er meget mere end bare sjov og ballade. Der er ganske mange undersøgelser der viser, at et godt sexliv hænger meget sammen med et sundt liv, både fysisk og ikke mindst psykisk.

Jo bedre sex, jo bedre sundhed.

At være i god form og være sund er ikke noget krav for at dyrke sex, og det er heller ikke en betingelser for at der skal være tale om god sex. Det kommer dog nok ikke bag på særlig mange, at hvis man er i rigtig god form, kan man måske lidt mere, end hvis det kniber meget på den front.

Jo sundere man er, jo større chance er der også for, at man har et godt og ikke mindst tilfredsstillende sexliv. Det menes ikke overraskende at sexlysten stiger, hvis man er sund, i forhold til hvis man lever et usundt liv, og ikke har styr på sundheden. Desuden kan det for mænd give rejsningsproblemer, hvis man er meget usund, dette er dog en helt anden snak.

Pift sexlivet lidt op

Selvom stort set alle mænd som kvinder er enige i, at sex er godt og dejligt, er der alligevel mange forhold der oplever perioder, hvor aktiviteten på lagnerne daler. For nogen hjælper det at begynde at eksperimentere lidt.  Undersøgelser viser, at godt og vel halvdelen af den sexuelt aktive dele af befolkningen bruger sexlegetøj af den ene eller anden form. Det er kun fantasien der sætter grænserne, når det kommer til sexlegetøj. Så uanset om det er lidt ekstra pift, eller det er det lidt mere pikante, så kan man finde det ens hjerte og lyst begærer.