Stilfulde accessories med GoldenTime

0
685

Intet outfit er komplet uden de rette accessories. Ofte er det særligt med accessories, at vi giver udtryk for vores smag og personlighed. Accessories har dertil evnen til at opfriske et ellers relativt banalt outfit. Klæder du dig for eksempel kun i sort, kan du hurtigt komme til at se en smule kedelig ud. Men dette kan nemt afhjælpes af et velvalgt ur eller smykke.

Trænger din samling af accessories efterhånden til en udskiftning? Så kan du med fordel svinge forbi GoldenTime hjemmesiden.

GoldenTimes brede sortiment

GoldenTime er en dansk forhandler af herreure, dameure, smykker og andre former for accessories. Virksomheden holder til i Holstebro og leverer uden beregning i hele landet. Uanset hvad du køber hos GoldenTime, får du et gyldigt garantibevis med din vare – sådan er du sikker på, at det ikke kommer til at koste dig ekstra, hvis der mod forventning, skulle opstå et problem med dit produkt.

GoldenTime forhandler en lang række af anerkendte brands. På deres hjemmeside kan du for eksempel ofte finde produkter fra Certina, Julie Sandlau, Ole Lynggaard Copenhagen og Georg Jensen. GoldenTimes produkter findes i flere forskellige prisklasser, og derfor bør du let kunne finde nye accessories på deres hjemmeside, hvad end du har et mindre budget eller er indforstået med at bruge mange tusinder kroner på at forny og udvide din stil.

GoldenTimes guider

Foruden det brede udvalg af produkter omfatter GoldenTimes hjemmeside også et par guider til dig, der leder efter nye accessories. Før du bestiller dine varer, kan du gøre dig selv en tjeneste og orientere dig i GoldenTimes ringstørrelsesguide og urguide. Guiderne vil hjælpe dig til at finde de helt rette størrelser og minimere risikoen for, at du bestiller noget, som du bliver nødt til at sende retur. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til sortimentet, til guiderne, til handelsbetingelserne eller til noget helt fjerde, sidder GoldenTime klar til at hjælpe dig per mail eller telefonisk fra mandag til fredag i tidsrummet mellem 9.30 og 17.00.

Noget om god stil

God stil kommer ikke af sig selv. Og god stil har ikke én fastlagt definition. Hvad der perfekt klæder den ene, passer ikke nødvendigvis til den anden. Det vigtigste, du kan gøre, når du udvælger dine outfits, er at være tro mod dig selv. Dog bør du ikke være bange for bare en gang imellem at prøve noget nyt. Søger du at udvide og opfriske din stil med et par nye accessories, er GoldenTime et glimrende udgangspunkt for din søgen.