Oplev Danmark på alternative måder

0
322

Mange vil gerne opleve Danmark eller verden på alternative måder en via bilen. Det kan foregå på mange forskellige måder. Det kan være via cykler, på gåben eller måske med båd. Der er heldigvis flere muligheder, og det er op til dig, hvordan du gerne vil komme rundt,

Start ud med bilen

Du kan naturligvis også tage de store og mere tidskrævende strækninger i bilen. Så kan du komme fra A til B på meget kortere tid og derefter bruge mere tid i særlige områder, som du gerne vil se.

I bilen kan du pakke alt, hvad du har brug for og tage på dagsture, eller du kan også bare smide rygsækken i bagagerummet og tage alt din oppakning med dig i flere dage. Du kan naturligvis også rejse via autocamper, hvor du også kan medbringe cykler. Så har du en fasbase, hvor du hver aften kan få en god nattesøvn. Mange medbringer foldecykler i deres autocamper, da de er lettere at opbevare. Hvis man har skader eller gerne vil spare på kræfterne, så kan man endda også købe en el foldecykel, som er perfekt til at tage med på ferie. Det kan være en rigtig fin måde at opleve et sted på nye måder, og særligt hvis du ikke har så meget erfaring med at cykle eller gå længere distancer.

Tag færgen

Der er rigtig mange som lader deres bil stå ved færgen, og tager derfra videre til de danske øer på gåben eller via cyklen. På mange af de danske øer kan man sagtens bevæge sig rundt på gåben, uden det skulle blive et problem. De er vant til turister, og man kan helt sikkert også finde rigtig gode ruter, som man kan følge. Langt de fleste danske øer er heller ikke så store, så der er heller ikke langt mellem byerne. Så hvis man booker overnatning hjemmefra, så kan man gå fra by til by, mens man oplever den danske natur på egen hånd.

Opdag dit nærområde

Et godt sted at starte er også området nær dig. Du kan sikkert finde gode ruter, hvor du kan komme rundt via cykel eller på gåben. Så kan du træne dig op til længere strækninger, så du kan komme rundt i landet senere. Så er din krop nemlig mere vant til det, og du vil forhåbentlig slippe for dumme skader og alt for ømme ben.