Nyd din have til sommer

0
654

Den danske sommer er på vej, og da solskin ikke er det, vi får mest af i Danmark, handler det om at få haven gjort klar, så man kan nyde solen i de øjeblikke, hvor den viser sig. Derfor er det en god idé er være velforberedt, så du er klar til sommer allerede om foråret.

Komfortable havemøbler

Noget af det vigtigste i en god have, er havemøblerne. Havemøblerne udgør rammen for den hyggestund, du skal have, når vejret bliver godt. Det kan være en grillaften med vennerne, aftensmad med familien, eller bare sted hvor du kan nyde en bog i ro og mag. Det er ret normalt at have flere sæt havemøbler, så man både har spisebord og stole et sted, og udendørs sofaer et andet sted. Det gør, at der både er plads til måltider og afslapning i haven, så du og dine nære kan få mest muligt ud af sommeren.

Fin og opryddet have

Det giver mere ro i sindet at sidde i en have, der ser pænt og ordentlig ud, end en have, som er lidt rodet. Dog er det nogle af disse opgaver, der kan være trælse at udføre selv. Man skal slå græs, plukke ukrudt, rense fliserne i terrassen og klippe hæk, og det er ikke særlig tiltalende opgaver, hvis man i forvejen har en travl hverdag. Heldigvis er der hjælp at hente. Klik ind på Havemanden.dk, og se alle de opgaver, som du kan få en hjælpende hånd til.

Kend til solens position

Hvis du vil have mest muligt ud af solens stråler, er det en god idé at kende solens position på din have hen over dagen. Det er især godt, hvis du har flere sæt af havemøbler, eller havemøbler, som er nemme at flytte rundt på. Måske ved du, at solen er på den ene side af huset om morgenen, hvor du gerne vil nyde din morgenkaffe; så er det rigtig rart at have lidt møbler der, hvor du kan sidde. Måske får du gæster til en aften i haven, og så kan du have spisebordet på den anden side af huset, hvor du ved aftensolen rammer. På den måde kan du nyde solen dagen lang.

Elsk din have

Det er fantastisk at eje en have, og når sommeren først er ankommet, er der ingen tvivl om at haven er al besværet værd. Det giver bare mere fred om hjertet, når man har en flot have at slappe af i. Nyd din have, nyd solens stråler, og nyd sommeren.