Lær mere om IT på nettet fra en rigtig nørd

0
170

I dag er der ikke længere noget negativt ved ordet nørd. Det er fedt at være en nørd og have noget, som man går op i. hvis du er en nørd, der går op i IT, så kan det også være, at du har en ganske glimrende fremtid, hvor det bliver nemt for dig at finde et job. Måske du endda holder så meget af IT, at du gerne vil læse mere om det i din fritid? Så kan du i denne artikel finde svaret på, hvor du kan læse mere om IT fra en rigtig nørd.

 

Hvad er en rigtig IT nørd?

En rigtig IT nørd er sådan en som Simon From, der har sin egen hjemmeside, hvor han dedikerer sin tid til at skrive om IT – fordi han synes, at det er vildt spændende. Det er fedt med unge pionerer, og From er endda så ung, at han stadig studerer på universitet. Det kan være, at det lige er noget, der lyder som din målgruppe?

 

Hvad kan man læse om IT?

Men du mangler måske også at få en lille smagsprøve på, hvad det så er, man kan være så heldig at læse om IT inde hos From. Her kan du f.eks. læse om filosofiske tanker omkring IT og dens påvirkning af vores samfund. Kommer IT til at overtage så mange af vores jobs, at mange kommer til at gå uden? Hvordan ser IT ud om 10 år? Og mange flere ting, der kan være vildt spændende at vide noget om, hvis man er interesseret i IT.

 

Her kan du finde siden

Se mere her fra From, hvor du også kan besøge hans side og finde nogle af de spændende artikler, der er nævnt foroven. Det er klart, at der på nettet er rigtig mange steder, hvor man kan læse om ting som IT, men nogle gange handler det også at finde de små perler, der handler om de virkelig interessante ting, og som tager de mere filosofiske spørgsmål op.

 

Det er vigtigt at vide noget om IT

Selv hvis du ikke er super interesseret i IT, så kan det ikke være gået din næse forbi, at det er noget, der fylder mere og mere i samfundet. Derfor kan det faktisk være super fornuftigt, at man vælger at dedikere noget af sin tid på at læse mere op på det.