Hvilken streamingtjeneste skal du vælge?

0
140

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Når det kommer til underholdning, er der en ting som vi danskere virkelig har kastet os over, og det er streaming. At selv kunne bestemme hvad vi vil se og ikke mindst hvornår, har i høj grad overtaget flow tv, hvor andre har bestemt det hele for os.

Antallet af streamingtjenester, er da også steget eksplosivt inden for den sidste håndfuld år. Det startede med Netflix, og der er da heller ikke nogen tvivl om, at det er den absolut mest udbredte og mere populære tjeneste.

Netflix er ikke kun størst i Danmark, men er det i hele verden, og det er da heller ikke så underligt. Der er nemlig ikke nogen af konkurrenterne, der kommer i nærheden, når det kommer til udvalg. Netflix har et gigantisk udvalg af både serier, film, dokumentarer og stand-up. Og det er netop her de vinder over konkurrenterne, ved ganske enkelt at have mest af alt.

Den nyeste konkurrent, er også den største og kan på den lange bane måske godt true Netflix altoverskyggende dominans. Disney, lancerede sidste år Disney+, hvilket  allerede har givet langt over 60 millioner brugere på ganske få måneder. Som de fleste nok er klar over, så er Disney meget mere end bare Disney. På tjenesten finder man således også alt fra Star Wars universet, alt inden for Pixar og superhelte i form af Marvel. Det er altså langt fra mest for børn – nærmere tværimod.

Udover Netflix er de mest udbredte HBO, Apple TV+, Viaplay og TV2 Play. Derudover er der så en række lidt “mindre” som CMore, Amazon Prime og flere andre. Så det er ikke svært at finde en tjeneste, men at vælge den rigtige kan være svært. Hvis du primært går efter mængden, er det Netflix der er den store vinder.