Gaver til hende anno 2020

0
914

Det er så paradoksalt, hvordan to fuldstændige modsatgående trends bliver billedet på det skønhedsideelle anno 2020. På den ene side kommer vi ikke uden om perfekthedskulturen, de sociale medier især lukrerer på. Bloggere, der ligger billeder op, der signalerer, at deres udseende, indretning, påklædning osv. konstant er fejlfri, Ligeledes bliver fokusset på miljøvenlige produkter med sunde stoffer og mineraler år for år kun øget og mere eftertragtet. I artiklen her, vil der blive dykket ned i, hvad der florerer i samfundet af levemåder. Derfor kan du her få hjælp til, hvad du skal købe til din udkårne, som passer til kvinden i disse dage.

Perfekthedskulturen

Du kan med stor sikkerhed søge rundt på instagram blandt de mange influencers og se, hvad de reklamere med og har på på deres billeder. Tag nogen med rigtig mange følgere, evt. 50.000 mindst, og bliv inspireret af, hvad de har på. Du kan også få inspiration for deres stilfulde, yndige møbler og indretningsgenstande.

De her influencers har til fælles ofte kun at have billeder på deres instagram profil, hvor de er iklædt det helt rigtige tøj uden den mindste kaffeplet eller ugennemtænkt farvematch. Derudover ligner deres værelser, deres baggrund på deres billeder, noget som kunne være taget ud af et modemagasin, da det er fejlfrit og uden den mindste bunke rod at se. Og så alligevel. Om det er på niveau med indholdet i modemagasin eller modeblad, kan man sætte sin tvivl til, da disse influencers sjældent er særlige ekstreme, nytænkende eller personlige i deres promovering. Dette skyldes nok, at de lever af mange følgere, og at de dermed vil tillokke den gennemsnitlige danskers skønhedsideal.

Problemet er blot, at det ikke kun er disse influencers, der lever sådan en liv. Rigtig mange almindelige unge mennesker og kvinder lægger også kun billeder op med dette perfekte udtryk. Og desværre foregår det ikke kun via sociale medier, men mange får stressede følelser, der kan udvikle sig i en bekymrende retning, blot over det tøj, den indretning og styr-på-det-udtryk, de føler, de skal eje og være med på for at blive accepteret.

Den alt for korrekte livsstil

Samtidig findes der også en livsstil, der er blevet moderne indenfor en gruppe mennesker, hvor du skal leve så sundhedsskabende og miljømæssigt korrekt som muligt. Absolut naturlighed. Her kan du gå i helsekostbutikker eller finde inspiration hos de influencers eller bloggere, der promoverer sådan en livsstil og helt sikkert har nogle miljøvenlige gaveidéer til din kæreste eller kone, hvis hun har interesse for denne livsstil.

Konsekvensen for denne livsstil er dog, er det kan blive for meget og for helligt. Mange ser ned på andre, der altså har behov for at pynte sig eller bruge kosmetiske produkter for at føle sig godt tilpas.

Skønhedsoperationer er eksempelvis en ting, der ofte bliver set ned på. Overvejer du at give et gavekort til en klink til din kæreste, skal du bare have sat dig ind i, om indgrebet sker på en sikker, sund og lovlig måde. Med en behandling for hudforyngelse, vil rynkerne blive bekæmpet. En ny struktur i huden vil blive opbygget.