En trend, der aldrig går af mode

0
531

Nogle trends er mere end bare trends. De er oppe i tiden, de er ekstremt populære, og en dag vil de falde i popularitet igen, men nogle går aldrig helt i stå.

En trend, der bare bliver ved, er kasketten.

Alle hovedbeklædninger har det med at blive skiftet hurtigt ud, men kasketten har på en eller anden måde haft godt indtag på os over de sidste mange årtier.

Kasketten var der ikke på samme måde som i dag for 200 år siden, men noget tyder på, at det kan blive på hovedet i mange, mange årtier endnu.

Af og på og af og på

Den ene dag er det populært at gå med hue, den næste dag skal huen se anderledes ud, så er det kasketten igen og næste dag noget andet.

Forandring og mode hænger uløseligt sammen. Det er et af de steder, hvor udvikling sjældent er et ord, der giver mening. For er udviklingen i mode god eller dårlig i forhold til moden før, og hvad så med moden i fremtiden.

Det bliver hurtigt en indviklet snak, der ikke giver meget mening. Men der er visse produkter som en kasket, der har et snært af udvikling over sig.

Kasketten har udviklet sig fra tidligere hovedbeklædninger ved kun at skygge for solen, der hvor solen er i vejen.

Den har samtidig formået at skygge for solen, mens du kan se godt ud, formel ud, snavset eller bare afslappet. En kasket er en allround beklædning, og det gør den til noget helt specielt.

Visse trends er udødelige

Statussen, som kasketten har, skal altså findes i dens anvendelighed. Den er noget så sexet som praktisk, samtidig med at den ser rigtig godt ud.

Desuden er kasketten en sand redder og ven i nød. Den skjuler dine dårlige hårdage, og slipper for at komme for sent på arbejde, hvis du står lidt for sent op.

Der er ingen, der kan kigge ind under din hat. Hvad du gemmer derunder, beholder du for dig selv.

Hvorfor ikke finde din kasket – igen

Nu er det tid til, at du skal træffe et valg. Skal du være igen sætte fut under kaskettrenden, skal du finde din gamle kasket frem, købe en ny eller skal du bare have en lækker kasket, der kan hjælpe dig i nød.

Ligegyldig hvad du er på udkig efter, så finder du en kasket til formålet.