Der findes frækkere ting end blomster

0
356

Der går ikke mange dage, før kalenderen fortæller os, at det er den 14. februar. Hvis man er lidt romantisk anlagt, eller har set amerikanske kærlighedsfilm inden for de sidste 20 år, så ved man nok at det betyder, at det er valentines day. Det betyder også, at der er en dag hvor der er travlhed i blomsterhandlere og hvor der købes kort, chokolade og lignende i helt stor stil. Det er en af de amerikanske mærkedage, vi har taget til os, hvilket naturligvis har været hjulpet godt på vej, at dem der har interesse den slags mærkedage.

Den helt store sællert på denne dag, er ikke overraskende røde roser og generelt blomster. Der findes dog også andre ting, der kan være lige så gode eller endnu bedre for forholdet, end en håndfuld afskårne planter.

Spice up your life

Det sidste år med corona, har været hårdt for mange forhold. Der er mange, der har tilbragt mange flere timer sammen, end de er vant til. En ting er, at holde ferier sammen og nyde hinanden i alle døgnets 24 timer, men når denne ferie i form af en hjemsendelse pludselig bliver til flere måneder i træk, kan det godt tære lidt på forholdet. I starten var der nok mange, der synes det var lidt sjovt, at man hele tiden var sammen, og kunne gøre lige hvad man ville, når man ville, alt efter om ens børn var hjemme.

Efter snart et år, begynder piben dog nogle steder, at have fået en anden lyd. Det hele kan godt få hen og blive meget trivielt. Men så kommer valentines day og dermed en mulighed for at sætte lidt kulør på parforholdet. Det kan du naturligvis gøre, ved at købe blomster til din udkårne og have glæde af dem i et par dage, inden de visner og dør. Du kan også vælge at gå den lidt frækkere vej og smutte forbi sexshop.dk og finde noget, der er lidt frækkere end blomster. Hvis du nu er den romantiske type, er der intet til hindre for at kombinere de  ting, en stor buket roser kan gemme på andet end blomster.