De bedste råd mod rynker

0
153

Der er ingen, der er immune over for rynker. Men der er dem, der er gode til at sørge for, at rynkerne ikke kommer alt for tidligt i forhold til, hvad man selv foretrækker. Det er et privilegie at blive ældre, og det skal vi blive ved med at huske. Men rynker kan f.eks. også gøre, at man ser mere træt eller sur ud, og det er bare en skam. Men du bestemmer naturligvis selv altid, hvordan du gør med din krop.

 

Du kan få fillerbehandling mod rynker

Men hvad er det, der sker, når vores hud begynder at sidde i folder og rynker? Det skyldes, at man har en mindre produktion af kollagen, og det er noget, der allerede nedsættes kraftigt, efter man har ramt alderen 25. Men med fillerbehandling mod rynker kan du få fylde ind igen. Det kan f.eks. være en fantastisk behandling, hvis du har rander under dine øjne, som du er ked af.

 

Du skal huske at bruge solcreme – dagligt

Solcreme er ikke bare noget, du skal tage på, når du er på strandferie og ligger og soler dig. Det er faktisk noget, som hudeksperter anbefaler, at du tager på hver dag. Solens stråler er nemlig noget af det, der kan være med til at ælde din hud mest. Det gør huden tyndere, og når den hud er tynd, så har rynkerne bedre vilkår for at opstå.

 

Husk A-vitamin i din hudpleje

Det er også vigtigt, at du har en god hudpleje, og her er det særligt vigtigt, at du kigger efter en bestemt ingrediens: nemlig A-vitamin. Det siges at være det mest kraftfulde vitamin, når det kommer til bekæmpelse og forebyggelse af rynker.

 

Du kan få botox som forebyggelse

Du kan få fillerbehandling mod rynker, som virker med det samme. Men du kan også vælge at få botox, hvis du har en rynke, som du gerne vil forebygge. Der er f.eks. mange, der vælger at få botox mellem øjenbrynene, hvor der nemlig ellers med tiden naturligt vil komme til at opstå en rynke, fordi man rynker med brynene, og huden bliver ældre i takt med det.

 

Du skal passe på med cigaretterne

Det er virkelig dårligt at ryge af mange forskellige grunde, men hvis du ikke har fundet argumentet til at stoppe, så kan det måske være en motivation, at nikotin virkelig også er noget af det, der kan være med til at dræbe kollagenen i huden.