Aktiv ferie i Danmark bliver stort i 2021

0
229

Sidste års sommerferie var for rigtig mange danskere, anderledes end den plejede at være. En af de ting, der blandt andet skete på grund af corona var, at der var mange, som fik øjnene op for, hvad der er Danmark kan. Langt de fleste af os, holdt vores ferie i Danmark. En anden ting som mange har fået øjnene op for, er gåture og den danske natur. Selvom corona ikke har bragt meget positivt med sig, så er dette dog noget af det.

Sommer i Danmark

Sommeren 2021 ser på mange måder ud til at blive lidt ligesom sommeren var sidste år. Således vil der nok være rigtig mange, der kommer til at holde deres sommerferie hjemme. Vaccinerne er i gang, og det forventes at alle er færdigvaccineret i slutningen af juni. Der er dog nok mange, der forventer at dette kan skride lidt. At vi er vaccineret er ikke det samme som at vi er immune overfor alle varianter. HVIS vi skal rejse, kræver det desuden også, at resten af verden er åbnet op, hvilket der heller ikke er nogen garantier for.

Med andre ord, er vi igen mange der kommer til at holde ferie i skønne Danmark, og det er faktisk slet ikke nogen dårlig ting. Sidste år var der rigtig mange, der tog i sommerhus. Det er der uden tvivl også mange, der vil gøre igen. En anden ting som går hånd i hånd med de mange gåture, som vi er begyndt at tage, er vandreture i Danmark. Mange forbinder nok vandring med vores skandinaviske nabolande, men Danmark byder på utrolig meget smuk natur. Vi er, som Michael Falch sang, et land uden høje bjerge, men vi har så meget andet, ikke mindste mange smukke skove. Som du kan læse her kan man komme på guidede ture, hvis man ikke helt lige ved, hvor de smukkeste ruter er henne. Det kan være en rigtig god ide at finde inspiration i disse og tage med på dem, inden man begiver sig ud selv.

Denne form for aktiv ferie, ser ud til at blive en af året helt store tendenser, og det kunne meget vel være noget, der er kommet for at blive.